2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU SONRASI TEK/ÇİFT SINAVLARI

15 Eyl

Başvuru Tarihi: 15-22 Eylül 2020

Sınav Tarihi: 28-29 Eylül 2020

·         Mezuniyetleri için derse devam zorunluluklarını yerine getirmiş, dersin diğer koşullarını sağlamış ve tek/çift (1 ya da 2 ders) dersi kalmış olan öğrencilere, yaz okulu sonu sınavlarından sonra tek/çift ders sınav hakkı verilir. Hiç alınmamış dersler için tek/çift ders sınav hakkı verilmez.

Tek/çift sınavına başvuracak öğrencilerin 15-22 Eylül 2020 tarihleri arasında aşağıda yer alan ilgili başvuru formunu eksiksiz doldurup imzalayarak shmyo@duzce.edu.tr adresine formun çıktısını tarayarak ya da düzgün bir biçimde fotoğraflayarak pdf formatında göndermesi gerekmektedir.

Sınav Programı: Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.

Tek/Çİft Sınav Başvuru Dilekçesine ulaşmak için tıklayınız.