Staj Süreci Hakkında Önemli Duyuru!

08 Haz

Staj Süreci Hakkında Önemli Duyuru!

Staj Yükümlülüğünü İşyeri Bulamayıp Ödev, Proje ve ya Vaka Analizi Yöntemlerinden Biriyle Yerine Getirmek İsteyen Son Sınıf Öğrencilerimize Duyurulur

Yüksek öğretim kurulunun 22.05.2020 tarihli yazısının 11. maddesinde geçen “Mezuniyet durumunda olan öğrencilerin staj uygulamalarının değerlendirilmesinde küresel salgın dönemi şartları göz önünde bulundurularak ilgili yükseköğretim kurumları tarafından gerekli düzenlemelerin yapılması” hususu uyarınca Üniversitemizin, Yaz Stajı dersi kapsamında, son sınıf öğrencileri için almış olduğu 27.05.2020 tarihli senato kararı doğrultusunda öğrencilerimiz, ilgili ders kapsamındaki staj yükümlülüğünü ödev, proje ve vaka analizi yöntemlerinden biri ile yerine getirebileceklerdir.

Staj yerine geçecek ödev, proje ve vaka analizi yöntemi süreci;

- Ödev, proje ve vaka analizi talep dilekçesinin kurumumuza ulaştırılması için son tarih: 19.06.2020

- Ödevin öğrenciye verileceği (staj başlangıç) tarih: 10.08.2020

- Ödevin öğrenci tarafından teslim (staj bitiş) edileceği son tarih: 18.09.2020

- Ödevler https://uzem.duzce.edu.tr/akademik-ders-materyalleri ilgili Programın Yaz Stajı dersi “Ders Materyalleri” bölümünde paylaşılacak ve öğrenciler tarafından hazırlanan ödevler staj koordinatörünün web sayfasındaki “Ödev Gönder” kısmından sisteme yüklenecektir.

Not: Staj Yükümlülüğünü İşyeri Bulamayıp ödev, proje veya vaka analizi yöntemlerinden biriyle yerine getirmek İsteyen isteyen öğrencilerimizin kurumumuza 2018-2019 eğitim öğretim yılı ve öncesinde kayıt yaptırmış olması gerekmektedir (son sınıf öğrencileri). Sonraki yıllarda kayıt yaptıran öğrencilerimiz ilgili karardan yararlanamayacaktır. 2019-2020 eğitim öğretim yılında kayıt yaptıran 1 Sınıf öğrencilerimiz için karar geçerli değildir.

Dilekçelerinizi shmyo@duzce.edu.tr e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir.